Om oss

Om oss

Euro Transportservice ble startet i 1999 som et enkeltmannsforetak og videreført som aksjeselskap, Euro Transport AS, i 2004. Det startet med en varebil og et kontor hjemme. Siden den gang har vi lagt stein på stein og er i dag et komplett transportselskap med biler som dekker alle behov i markedet.

Euro Transport AS utfører de fleste typer transportoppdrag, og disponerer biler av forskjellige typer og størrelser. Vi satser utelukkende på kvalitet og service, samt konkurransedyktige priser. Dette i kombinasjon med personale med lang fartstid innen transportyrket, gjør at vi kan konkurrere og være blant de ledende innen vår bransje.

Euro Transport AS har en målsetning om at alle våre kunder til enhver tid skal være 100 % fornøyd med kvalitetsnivået og servicegraden på våre tjenester. Vi vil til enhver tid bestrebe oss for å kunne hjelpe våre kunder med de transportbehov de måtte ha uansett størrelse, tid og dag. Vi vet at alle kunder har sine egne ønsker om utførelsen av sine transportoppdrag, og kanskje har du allerede etablert rutiner på dette. Vi vil i slike tilfeller med letthet kunne tilpasse oss dere rutiner.

Ellers vil vi selvfølgelig kunne være behjelpelig med å skreddersy enhver transportløsing, alt fra en enkle budoppdrag til faste distribusjonsruter.

Thayaparan Sivalingam

Daglig leder

God distribusjon handler om å bringe varen helt fram

til rett mottaker til rett tid – gitt til rett tid.

Prisen er ikke alltid viktig når du skal velge transportør,

kvalitet er kanskje vel så viktig!

Som vår kunde skal du virkelig merke at dine verdier

er i gode hender. Vi kaller det service.