Tjenester

Tjenester

Transport

Enten du trenger transport av stort eller smått, kort eller langt, så kan du regne med oss. Les mer om vår transporttjeneste eller ta kontakt med oss nå for et godt tilbud.

Distribusjon

Vi tar på oss alle typer distribusjon, og kan tilpasse tjenesten etter dine behov. Uansett om behovet ditt er midlertidig eller langvarig, stort eller lite.
Ta kontakt med oss i dag!

3PL – Logistikkløsning

Er du på utkikk etter noen som kan ta seg av hele logistikken for deg? Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi tilby komplette løsninger innen lager, og forsendelse for din bedrift.

Flytting

Vi har også lang erfaring med flytting, og kan tilby fleksible og presise løsninger tilpasset ditt behov, til konkurransedyktige priser.
Ta kontakt med oss i dag!

Transport

Vi i Euro Transport har spesialisert oss på effektiv og presis transport av gods og varer. Med mange års erfaring vet vi hva som trengs for å levere, og vi gjør vårt ytterste for at du som kunde alltid skal bli fornøyd. Her er noen eksempler på transporttjenester vi kan tilby:

Budbil

Vi har budbiler i alle størrelser og har garantert en bil som vil passe ditt behov. Fra typen Citroen berlingo til de mindre oppdragene, opp til Iveco Daily med løftelem og plass til 8 paller.

Lastebil

Lastebiler med kapasitet opp til 15 paller står klare til å behandle de større oppdragene. Våre lastebiler er lukkede biler med løftelem. Brukes til lokalkjøring rundt Østlands-området. 

Express

Når det virkelig haster. Expressfrakt når du trenger å få noe levert innen 1-2 timer (i Oslo og Akershus området). Vi tilbyr også expressfrakt over hele Norge.

Ta kontakt med oss i dag, så finner vi sammen frem til en transportløsning som er tilpasset akkurat ditt behov.

Distribusjon

Vi tilbyr effektive distribusjonsløsninger tilpasset deg som gjerne har flere leveranser og dagen, og f.eks. distribusjon av varer, aviser, blader og lignende. Vi har tilpassede kjøretøy for alle oppdrag og dyktige og dedikerte ansatte som er opptatt av å levere på alle områder.

Eksempler som kan inngå i en distribusjonsløsning:

– Fast henting til fast tid. Hentes f.eks på deres lager og distribueres på en fast rute daglig/ukentlig.

– Ett eller flere hentetidspunkter – En eller flere biler som distribuerer varer innen en gitt tidsfrist innenfor hvert sitt geografiske område.

– Fast henting/levering på kveld eller helg.

Vi kan tilby deg skreddersydde distribusjonsløsninger, enten det er snakk om korte eller lange oppdrag, store eller små. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi legge fram et forslag til løsning for deg.

3PL – Tredjepartslogistikk

I dagens moderne logistikk er outsourcing et stadig viktigere begrep. Det å la spesialiserte underleverandører ta hånd om deler av din virksomhet er for mange en nøkkelfaktor for å lykkes.

Sammen med dyktige samarbeidspartnere hjelper i deg å fokusere på kjernevirksomheten, ved at vi kan ta ansvar for alt av lager og logistikk for deg. Alt fra varemottak, lagerregistrering, lagring, pakking og transport ut til dine avdelinger eller direkte til dine kunder.

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan vi kan gjøre deres arbeidshverdag enklere!

Flytting

Fra tid til annen har man behov for å flytte på seg. Når man skal pakke hele sitt liv eller hele sin virksomhet ned i noen pappesker, for så å frakte de til neste sted, kan det være veldig lurt å skaffe seg litt hjelp fra noen som vet hva flytting er.

Vi i Euro Transport har mange år med flytteerfaring, og vi vet både hvordan tingene dine bør pakkes, stables og transporteres. Vi har dyktige folk som vet hva de gjør, og som sørger for at du får en rask, smidig og hyggelig flytteopplevelse.

Ta kontakt med oss i dag, så kan vi gi deg gode tips og råd, i tillegg til et godt tilbud. Husk at jo tidligere i flytteprosessen du tar kontakt, jo enklere er det for oss å gjøre flyttingen din til en bra opplevelse!

Ring oss i dag på telefon 99 87 50 00 eller send oss en epost til post@eurotransport.no